Juurihoito Humppila hammaslääkäri Humppila suuhygienisti Humppila hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Humppila suuhygienisti Humppila

hammaslääkäri Humppila suuhygienisti Humppila hampaiden valkaisu Humppila Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Humppila suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Humppila – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Humppila suuhygienisti Humppila

Suomessa (esim. paikkakunnalla Humppila) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Humppila / suuhygienisti Humppila

Hammaslääkäri Humppila / suuhygienisti Humppila? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

TerveysasemaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Humppila hammaslääkäri Humppila hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Humppila – suuhygienisti Humppila hinta – hampaiden valkaisu Humppila – yksityinen hammashoitola Humppila – kunnallinen hammashoitola Humppila – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Humppila – hammaslääkäri Humppila hinta – hammashoito hinta

Humppila

Humppila on Suomen kunta, joka sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnassa. Kunnassa asuu 2 303 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 148,61 km², josta 0,65 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 15,57 asukasta/km². Humppilan naapurikuntia ovat Forssa, Jokioinen, Ypäjä, Loimaa, Punkalaidun ja Urjala.

Kustaa Vaasan aikana 1500-luvulla Humppila oli jaettu hallinnollisesti Saarion (nykyisen Urjalan) ja Portaan (nykyisen Tammelan) pitäjien keskenlähde?. Koiviston, Humppilan ja Venäjän kylät kuuluivat Saarion pitäjään, Koivisto Airanteen, Humppila ja Venäjä Jalannin neljäskuntaan. Huhtaan ja Taipaleen kylät kuuluivat Portaan pitäjän Jokioisten neljäskuntaan. Humppilaa alettiin hallinnollisestikin hoitaa 1800-luvun alussa Tammelan yhteydessä. Se liitettiin Tammelan käräjäkuntaan ja nimismiespiiriin. Vuonna 1874 Humppila erotettiin Tammelan emäpitäjästä omaksi kunnaksi. Humppilan alueesta on jo varhain laadittu erilaisia tiluskarttoja.

Humppilan nimen alkuperää on tutkinut kirkkoherra Ad. Neoviuslähde?. Hän on saanut eräistä Lohjaa käsittelevistä kirjoista selville, että Lohjalla sijaitsi talo nimeltä Humppila eli Humppela vähän toista kilometriä Paloniemen kartanosta luoteeseen Hormajärven ja Lohjanjärven välisellä kannaksella. Neovius arvelee Lohjan Humppilaa Paloniemen entiseksi ulkopalstaksi eli takamaaksi (muinaisruotsiksi ”homper”, ” homp”)lähde?.

Rajariidoista päätellen asutus on tullut Humppilaan idästälähde?. On myös mahdollista, että lännestä tulleet naapurit ovat pitäneet Humppilaa takamaanaan ja antaneet sille sen nykyisen nimen. Humppila on kuulunut alueellisesti Hämeen linnalääniin jo keskiajalla. Sen sijaan Humppilan rajoja koskettelevat Loimaan (Ypäjän), Metsämaan ja Punkalaitumenkin alueet luettiin kuuluviksi Kokemäenkartanon linnalääniin.  • Missiona osaavampi hoitaja – Leena Salminen …

    S. Humppila, 1956. Terveystieteiden tohtori, Turun yliopisto 2000. Hoitotieteen pedagogiikan dosentti, Turun yliopisto 2013. Tärkeimmät tehtävät: Yliopistonlehtori ym. opetus- ja tutkimustehtävät, Tur…  • Lukijan mielipide: Museorautatie ja Riipan asema …

    Sen jälkeen pääsevät Humppila ja Jokioisten talkoomiehet töihin. Kun kaikki loksahtaa kohdalleen pääsemme jo tulevana kesänä tutustumaan uuteen Humppilan asemarakennukseen ja kokemaan hienoja hetkiä m…

Humppila kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Humppila sää 7 vrk

Pilvistä
Tänään

11.10.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Huomenna

12.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

13.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

14.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Maanantai

15.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

16.10.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

17.10.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 12ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.