Juurihoito Ähtäri hammaslääkäri Ähtäri suuhygienisti Ähtäri hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Ähtäri suuhygienisti Ähtäri

hammaslääkäri Ähtäri suuhygienisti Ähtäri hampaiden valkaisu Ähtäri Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Ähtäri suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Ähtäri – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Ähtäri suuhygienisti Ähtäri

Suomessa (esim. paikkakunnalla Ähtäri) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Ähtäri / suuhygienisti Ähtäri

Hammaslääkäri Ähtäri / suuhygienisti Ähtäri? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Ähtärin Hammas ja Suu OyKuusiolinna Terveys OYBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Ähtäri hammaslääkäri Ähtäri hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Ähtäri – suuhygienisti Ähtäri hinta – hampaiden valkaisu Ähtäri – yksityinen hammashoitola Ähtäri – kunnallinen hammashoitola Ähtäri – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Ähtäri – hammaslääkäri Ähtäri hinta – hammashoito hinta

Ähtäri

Ähtäri, aik. Ätsäri[7] (ruots. Etseri) on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kaupungissa asuu 5 968 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 910,88 km², josta 105,03 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 7,41 asukasta/km². Ähtärin naapurikunnat ovat Alajärvi, Alavus, Keuruu, Multia, Saarijärvi, Soini ja Virrat. Kunnassa sijaitsee myös kuuluisa Ähtärin eläinpuisto, johon tuotiin vuonna 2018 kaksi jättiläispandaa.

Ähtärin kaupunki sijaitsee Etelä-Pohjanmaan kaakkoiskulmassa rajoittuen sekä Keski-Suomen että Pirkanmaan maakuntiin. Metsä-, järvi- ja mäkimaisemineen Ähtäri muistuttaa Keski-Suomea. Lännessä Ähtäri rajoittuu Suomenselän vedenjakajaan.[8]

Kallioperä on pääasiassa graniittia. Yleisin maalaji on moreeni, joka on paikoin varsin kivistä. Savea on vähän, mutta turvetta on paljon etenkin Suomenselän alueella. Myös hiekkaa ja hietaa on varsin paljon. Kaupungin tunnetuimmat harjut ovat Soinin puolelle ulottuva valtakunnalliseen harjujensuojeluohjelmaan kuuluva Ison Koirajärven harju ja Peränteen Punkaharju. Punkaharju on osa katkonaista harjujaksoa, joka tulee Ähtärin puolelle etelästä Torakkakankaalle, jatkuu Perännejärvelle särkkänä, jonka katkaisee vain kapea Kirkkosalmi. Peränneharjulta harju jatkuu Vähä-Haapajärven kautta Töysän kunnan puoleiselle Liesjärvelle.[8]

Ähtärin pinnanmuodot ovat vaihtelevat. Erityisesti Suomenselän alueella Ähtärinjärven länsipuolella maasto on epätasaista. Jyrkkärinteiset, rotkomaisten laaksojen reunustamat mäet kohoavat yli 200 metrin korkeuteen. Myös Ähtärinjärven itä- ja eteläpuoliset alueet ovat yläviä ja vaihtelevia, vaikkakaan korkeuserot eivät ole niin huomattavia kuin lännessä. Ähtärin korkeimpia kohoumia ovat Ohranevaa ympyröivät mäet ja Murtomäki pohjoisessa, Hiironmäki itärajalla sekä Koiramäki länsirajalla.[8]

Ähtäri kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Ähtäri sää 7 vrk

Pilvistä
Huomenna

13.6.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.

Pilvistä
Torstai

14.6.2018

0%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Perjantai

15.6.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Lauantai

16.6.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

17.6.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Sadetta
Maanantai

18.6.2018

80%

Sadetta
Iltapäivällä kehittyvää sadetta. Ylin lämpötila 23ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 80%.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

19.6.2018

30%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 30%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.