Juurihoito Hollola hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola

hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola hampaiden valkaisu Hollola Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Hollola suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Hollola – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola

Suomessa (esim. paikkakunnalla Hollola) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Hollola / suuhygienisti Hollola

Hammaslääkäri Hollola / suuhygienisti Hollola? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Hammasvelho HollolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Hollola hammaslääkäri Hollola hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Hollola – suuhygienisti Hollola hinta – hampaiden valkaisu Hollola – yksityinen hammashoitola Hollola – kunnallinen hammashoitola Hollola – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Hollola – hammaslääkäri Hollola hinta – hammashoito hinta

Hollola

Hollola on Suomen kunta, joka sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Kunnan pinta-ala on 727,47 km², josta 76,28 km² on vesistöjä.[2] Kunnassa asuu 23 765 ihmistä,[3] ja väestötiheys on 36,49 asukasta/km².

Hollolan naapurikuntia ovat pohjoisessa Asikkala, lännessä Hausjärvi ja Hämeenlinna, idässä Lahti sekä etelässä Kärkölä ja Orimattila. Hollola kuuluu Lahden seutukuntaan. Sieltä on Helsinkiin on 111 km, Tampereelle 121 km ja Jyväskylään 182 km.

Hollolan suurin taajama ja kuntakeskus on Salpakangas, joka sijaitsee valtatie 12:n varrella lähellä Lahden länsirajaa. Hollolan kirkonkylä on jäänyt sen rinnalla pieneksi kyläksi. Hämeenkoski liitettiin Hollolaan 1. tammikuuta 2016.[8]

Päijänteen rannoilla on ollut asutusta järvien kalaisuuden vuoksi jo kivikaudella. Hollolan merkittävin vasarakirveskulttuurin aikainen asuinpaikka sijaitsee Okeroisissa.[9] Viikinkiajalla Hollolasta kehittyi tärkeä keskus, jonka tiheimmin asuttua aluetta lienee ollut Vainion seutu. Turkumäkeä on arveltu tärkeäksi kauppapaikaksi, ja sen lounaispuolella on Kirkailanmäen kalmisto[10].

Hollola kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Hollola sää 7 vrk

Potential disruption due to rain from 12PM EEST FRI until 11PM EEST FRI

Issued:
19. heinäkuuta 2018 klo 17:33 (GMT)
Expires:
Selkeää
Torstai

19.7.2018

20%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila 17ºC.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

20.7.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 23ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 60%.

Ukkosta
Lauantai

21.7.2018

80%

Ukkosta
Ukkosta. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli ESE ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 80%.

Puolipilvistä
Sunnuntai

22.7.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Maanantai

23.7.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 27ºC. Tuuli WSW ja vaihtelevaa.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

24.7.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli SW ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 50%.

Selkeää
Keskiviikko

25.7.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli SSE ja vaihtelevaa.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.