Juurihoito Hollola hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola

hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola hampaiden valkaisu Hollola Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Hollola suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Hollola – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Hollola suuhygienisti Hollola

Suomessa (esim. paikkakunnalla Hollola) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Hollola / suuhygienisti Hollola

Hammaslääkäri Hollola / suuhygienisti Hollola? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Hammasvelho HollolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Hollola hammaslääkäri Hollola hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Hollola – suuhygienisti Hollola hinta – hampaiden valkaisu Hollola – yksityinen hammashoitola Hollola – kunnallinen hammashoitola Hollola – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Hollola – hammaslääkäri Hollola hinta – hammashoito hinta

Hollola

Hollola on Suomen kunta, joka sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Kunnan pinta-ala on 727,47 km², josta 76,28 km² on vesistöjä.[2] Kunnassa asuu 23 765 ihmistä,[3] ja väestötiheys on 36,49 asukasta/km².

Hollolan naapurikuntia ovat pohjoisessa Asikkala, lännessä Hausjärvi ja Hämeenlinna, idässä Lahti sekä etelässä Kärkölä ja Orimattila. Hollola kuuluu Lahden seutukuntaan. Sieltä on Helsinkiin on 111 km, Tampereelle 121 km ja Jyväskylään 182 km.

Hollolan suurin taajama ja kuntakeskus on Salpakangas, joka sijaitsee valtatie 12:n varrella lähellä Lahden länsirajaa. Hollolan kirkonkylä on jäänyt sen rinnalla pieneksi kyläksi. Hämeenkoski liitettiin Hollolaan 1. tammikuuta 2016.[8]

Päijänteen rannoilla on ollut asutusta järvien kalaisuuden vuoksi jo kivikaudella. Hollolan merkittävin vasarakirveskulttuurin aikainen asuinpaikka sijaitsee Okeroisissa.[9] Viikinkiajalla Hollolasta kehittyi tärkeä keskus, jonka tiheimmin asuttua aluetta lienee ollut Vainion seutu. Turkumäkeä on arveltu tärkeäksi kauppapaikaksi, ja sen lounaispuolella on Kirkailanmäen kalmisto[10].

Hollola kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Hollola sää 7 vrk

Disruption due to snow and ice from 12:22AM EET WED until 2PM EET WED

Issued:
9. tammikuuta 2019 klo 02:00 (GMT)
Expires:
Lumikuuroja
Tänään

9.1.2019

60%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 60%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Täysin pilvistä
Huomenna

10.1.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Perjantai

11.1.2019

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Selkeää
Lauantai

12.1.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Sunnuntai

13.1.2019

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%.

Täysin pilvistä
Maanantai

14.1.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Tiistai

15.1.2019

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.