Juurihoito Himanka hammaslääkäri Himanka suuhygienisti Himanka hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Himanka suuhygienisti Himanka

hammaslääkäri Himanka suuhygienisti Himanka hampaiden valkaisu Himanka Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Himanka suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Himanka – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Himanka suuhygienisti Himanka

Suomessa (esim. paikkakunnalla Himanka) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Himanka / suuhygienisti Himanka

Hammaslääkäri Himanka / suuhygienisti Himanka? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Hammaslääkäri Airi KääntäBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Himanka hammaslääkäri Himanka hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Himanka – suuhygienisti Himanka hinta – hampaiden valkaisu Himanka – yksityinen hammashoitola Himanka – kunnallinen hammashoitola Himanka – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Himanka – hammaslääkäri Himanka hinta – hammashoito hinta

Himanka

Himanka (epävirallisesti ruots. Himango, entinenselvennä nimi Rauma[4]) on entinen Suomen kunta ja nykyään osa Kalajoen kaupunkia Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Ennen vuoden 2010 alussa tapahtunutta kuntaliitosta Himangan kunta oli osa Keski-Pohjanmaan maakuntaa ja Länsi-Suomen lääniä. Kunnan väkiluku oli 3 023 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala oli 649,84 km2, josta 1,84 km2 oli sisävesistöjä.[1] Väestötiheys oli 11,87 asukasta/km2. Himangan kunta liittyi Kalajoen kaupunkiin vuoden 2010 alussa ja tuli samalla osaksi Pohjois-Pohjanmaan maakuntaa.[5]

Himangan kunnan alueen pääelinkeinoja ovat maatalous, turkistuotanto, metalliteollisuus, mekaaninen puunjalostus sekä historiallisesti veneenrakennus. Kunnan suurin yksityinen työnantaja on Kensapuu Oy.

Himangan kirkonkylän vanhin alue on nimeltään Raumankari. Tätä aluetta kutsuttiinkin vielä vuonna 1809 Raumaksi. Raumankari oli vanha markkinapaikka, josta nykyiset jokakesäiset Raumankarin markkinat saivat alkunsa.

Raumankarista länteen Pohjanlahden rannalla sijaitsi ennen saha, josta on jäljellä kookas punatiilinen piippu ja tulipesä. Paikkaa kutsutaan vieläkin Sahanmäeksi. Sahanmäellä sijaitsee Sautinkarin leirintäalue, missä järjestetään vuosittain kansainvälinen moottoripyöräilijöiden Kokko-treffen kokoontumisajo.

Himanka kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Himanka sää 7 vrk

Selkeää
Tänään

16.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

17.10.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 60%.

Täysin pilvistä
Torstai

18.10.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Perjantai

19.10.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli WNW, nopeus 15−25 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Lauantai

20.10.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Mahdollisesti sadetta
Sunnuntai

21.10.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 8ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 60%.

Mahdollisesti sadetta
Maanantai

22.10.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 40%.

Kommentointi on päättynyt.