Juurihoito Helsinki hammaslääkäri Helsinki suuhygienisti Helsinki hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Helsinki suuhygienisti Helsinki

hammaslääkäri Helsinki suuhygienisti Helsinki hampaiden valkaisu Helsinki Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Helsinki suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Helsinki – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Helsinki suuhygienisti Helsinki

Suomessa (esim. paikkakunnalla Helsinki) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Helsinki / suuhygienisti Helsinki

Hammaslääkäri Helsinki / suuhygienisti Helsinki? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

Dental ClinicMegaklinikkaCityhammaslääkäritAttendo Tilkan HammasklinikkaOral Hammaslääkärit Helsinki, ErottajaHammaslääkäriasema AlbinHammaslääkäri Helsingin Hammassairaala OyOral Hammaslääkärit Helsinki, HakaniemiStardent Oy | Töölön HammaskeskusGasellin HammaslääkäritOral Hammaslääkärit – Helsinki, TöölöAttendo Hammaslääkäri, RautatientoriOral Hammaslääkärit Helsinki, KamppiOral Hammaslääkärit – Helsinki, LauttasaariOgelin Hammaslääkärit OyVallilan Hammaslääkärikeskus OyAla-Malmin hammaslääkäritErikoishammaslääkäriklinikka FredentHammas Mehiläinen Helsinki HämeentieHammaslääkärikeskus DentaBusiness Results 1 – 20 of 18

Megaklinikka
8 Reviews

General Dentistry

Phone:
Kampinkuja 2, 00100 Helsinki, Finland

Oral
1 Reviews

Dentists

Phone:
Sibeliuksenkatu 11 A 4, 00250 Helsinki, Finland

Kaivopuiston Hammaslääkäriasema
1 Reviews

Dentists

Phone:
Vuorimiehenkatu 2 B 51, 00140 Helsinki, Finland

Oral
1 Reviews

Dentists

Phone:
Erottajankatu 5 A, 2. kerros, 00130 Helsinki, Finland

YTHS Töölö
8 Reviews

Doctors, Dentists, Hospitals

Phone:
Töölönkatu 37 A, 00260 Helsinki, Finland

Hammashaltiat
1 Reviews

Dentists

Phone:
Kaisaniemenkatu 3 A 2, 00100 Helsinki, Finland

Oral
1 Reviews

Dentists

Phone:
Siltasaarenkatu 16, 8. krs., 00530 Helsinki, Finland

Oral
1 Reviews

Dentists

Phone:
Hämeentie 16 D, 00530 Helsinki, Finland

Hämeentien Hammaskeskus
2 Reviews

Dentists

Phone:
Vilhonvuorenkatu 3, 00500 Helsinki, Finland

Vallilan Hammaslääkärikeskus
1 Reviews

Dentists

Phone:
Mäkelänkatu 30A 4, 00510 Helsinki, Finland

Näkin Hammas
1 Reviews

Dentists

Phone:
Hämeentie 7, 00530 Helsinki, Finland

Fossa
1 Reviews

Dentists

Phone:
Pieni Roobertinkatu 16 A, 00120 Helsinki, Finland

Hammaslääkäriasema Hammaspeikko
2 Reviews

Dentists

Phone:
Hietaniemenkatu 6 B, 00100 Helsinki, Finland

Kirurginen Sairaala
4 Reviews

Oral Surgeons, Hospitals, Physical Therapy

Phone:
Kasarmikatu 11-13, 00130 Helsinki, Finland

Hammaslääkäri Hautanen Ulla
1 Reviews

Dentists

Phone:
Topeliuksenkatu 35 A 15, 00250 Helsinki, Finland

Hammaslääkäriasema Ruohonjuuri
1 Reviews

Dentists

Phone:
Jaalaranta 6, 00180 Helsinki, Finland

Hammaslääkärikeskus Denta
1 Reviews

Dentists

Phone:
Mannerheimintie 5 C, 00100 Helsinki, Finland

Hollywood Smile Hammaslaservalkaisut
1 Reviews
Phone:
Hietalahdenranta 11 A 1, 00180 Helsinki, Finland

Suuhygienisti Helsinki hammaslääkäri Helsinki hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Helsinki – suuhygienisti Helsinki hinta – hampaiden valkaisu Helsinki – yksityinen hammashoitola Helsinki – kunnallinen hammashoitola Helsinki – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Helsinki – hammaslääkäri Helsinki hinta – hammashoito hinta

Helsinki

Helsinki (ruots. Helsingfors) on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Se sijaitsee Suomenlahden pohjoisrannalla Uudenmaan maakunnan keskiosassa. Helsingin naapurikunnat ovat lännessä Espoo, pohjoisessa Vantaa ja idässä Sipoo. Kaupungissa on 642 045 asukasta.[2]Helsingin keskustaajama ulottuu usean naapurikunnan alueelle. Laajemmalla Helsingin seudun metropolialueella on 1 438 750 asukasta.[7]

Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen kotikaupunki ja maan suurin työnantaja. Kaupunki perustettiin Tallinnan kilpailijaksi Vantaanjoen suulle vuonna 1550 ja siirrettiin nykyiselle paikalleen vuonna 1640. Helsingistä tuli Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupunki vuonna 1812 ja Suomen pääkaupunki maan itsenäistyessä vuonna 1917.

1630-luvulla esitetyn käsityksen mukaan Helsingin seudun uudisasukkaat olisivat tulleet 1200-luvun puolivälin tienoilla Keski-Ruotsista Hälsinglandin maakunnasta, ja Vantaanjokea olisi ryhdytty uudisasukkaiden mukaan kutsumaan nimellä Helsingå, mistä 1300-luvulla syntynyt kirkkopitäjä olisi vuorostaan saanut nimen Helsinge.[8] Nykyisin käsitystä pidetään kuitenkin kyseenalaisena, sillä murretutkimuksen perusteella uudisasukkaat tulivat Uplannista ja sen lähiseuduilta.[9] Historioitsija Tapio Salminen arvioi, että nimi Helsinge juontuu ”pikemminkin jostain itse seutuun ja sen kolonisaatioasutuksen sijaintiin liittyvästä piirteestä” eikä nimen alkuperä ole enää yksiselitteisesti tutkimuksen tavoitettavissa.[10]

Kun joen suulle, Forsbyn kylän (nykyisin Koskela) kohdalle, alettiin perustaa kaupunkia vuonna 1548, siitä ryhdyttiin käyttämään nimitystä Helsinge fors eli ’Helsingin koski’, mikä vakiintui sitten muotoon Helsingfors. Nimi viittaa Vantaanjoen suulla sijaitsevaan koskeen, joka nykyään tunnetaan nimellä Vanhankaupunginkoski.[11] Kansan suussa paikka tunnettiin kuitenkin lähinnä muunnelmilla Helsinge tai Helsing, josta kehittyi suomenkielinen muoto Helsinki.[12]

Helsinki kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Helsinki sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

20.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Huomenna

21.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Maanantai

22.1.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Lumisadetta
Keskiviikko

24.1.2018

90%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 90%. Lumimäärä 3-7 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli SW, nopeus 25−40 km/h. Sateen mahd: 70%.

Täysin pilvistä
Perjantai

26.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.