Juurihoito Harjavalta hammaslääkäri Harjavalta suuhygienisti Harjavalta hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Harjavalta suuhygienisti Harjavalta

hammaslääkäri Harjavalta suuhygienisti Harjavalta hampaiden valkaisu Harjavalta Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Harjavalta suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Harjavalta – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Harjavalta suuhygienisti Harjavalta

Suomessa (esim. paikkakunnalla Harjavalta) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Harjavalta / suuhygienisti Harjavalta

Hammaslääkäri Harjavalta / suuhygienisti Harjavalta? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Plus Health Harjavallankatu 14Harjavallan pääterveysasemaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Harjavalta hammaslääkäri Harjavalta hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Harjavalta – suuhygienisti Harjavalta hinta – hampaiden valkaisu Harjavalta – yksityinen hammashoitola Harjavalta – kunnallinen hammashoitola Harjavalta – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Harjavalta – hammaslääkäri Harjavalta hinta – hammashoito hinta

Harjavalta

Harjavalta on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Satakunnan maakunnassa. Kunnassa asuu 7 189 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 127,74 km2, josta 4,28 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 58,23 asukasta/km2.[8] Harjavallasta tuli kauppala 1968 ja kaupunki 1977.[9]

Harjavallan läpi virtaa Kokemäenjoki, joka on Suomen neljänneksi suurin vesistö. Lammaisten Pirilänkoskessa Nakkilan rajalla on vuonna 1939 valmistunut voimalaitos. Voimalaitospato leventää Kokemäenjoen kaupungin kohdalla järvimäiseksi. Maasto Harjavallassa on yleensä tasaista mäntykangasta. Tästä tekevät poikkeuksen vain joen pohjoispuolen kalliomuodostumat ja kaupungin etelälaidassa sijaitseva Hiittenharju. Hiirijärven suunnassa on myös savimaita.

Harjavallan naapurikunnat ovat Eura, Kokemäki, Nakkila ja Ulvila. Harjavallan kaupunginvaltuusto päätti 15.12.2008 kuntaliitoksesta Nakkilan, Ulvilan ja Kokemäen kanssa. Liitos kuitenkin kariutui Ulvilan vetäydyttyä hankkeesta.

Harjavalta, Hauvola, Havinki, Hermu, Hiirijärvi, Huhtamaa, Merstola, Mämmimäki, Niuttula, Näyhälä, Pirilä, Pirkkala, Pitkäjärvi, Pitkäpäälä, Raasa, Suomenkylä, Satalinna, Torttila, Torvela, Tuisku, Tynkönkylä, Vareksela, Vinnari (aikaisemmin Vinnare).

Harjavalta kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Harjavalta sää 7 vrk

Pilvistä
Lauantai

23.2.2019

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila 0ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

24.2.2019

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 6ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h.

Pilvistä
Maanantai

25.2.2019

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h.

Selkeää
Tiistai

26.2.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.

Pilvistä
Keskiviikko

27.2.2019

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 6ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Torstai

28.2.2019

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−25 km/h.

Selkeää
Perjantai

1.3.2019

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.