Juurihoito Espoo hammaslääkäri Espoo suuhygienisti Espoo hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Espoo suuhygienisti Espoo

hammaslääkäri Espoo suuhygienisti Espoo hampaiden valkaisu Espoo Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Espoo suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Espoo – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Espoo suuhygienisti Espoo

Suomessa (esim. paikkakunnalla Espoo) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Espoo / suuhygienisti Espoo

Hammaslääkäri Espoo / suuhygienisti Espoo? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

PlusTerveys Länsikeskuksen HammaslääkäritEtelä-Espoon Hammaslääkärit OyHammaslääkärikeskus HelmiPlusTerveys Pohjois-Tapiolan HammaslääkäritOral Hammaslääkärit – EspooNöykkiön HammashoitolaHammaslääkäri Merikallio MinnaHammas MehiläinenDentaMari OyKy Läkkitorin Hammaslääkäriasema – Blecktorgets Tandläkarstation KbNiittyhuipun HammaslääkäritKauklahden Hammaslääkärit-Köklax Tandläkare Oy AbLinnakkeen Hammas OyKeskus-Tapiolan HammaslääkäritHaukilahden hammashoitolaCSC Finland OyTapiolan HammaslääkäriasemaTerveystalo Iso OmenaAmfident OyEspoontorin Hammaslääkärit OyBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Espoo hammaslääkäri Espoo hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Espoo – suuhygienisti Espoo hinta – hampaiden valkaisu Espoo – yksityinen hammashoitola Espoo – kunnallinen hammashoitola Espoo – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Espoo – hammaslääkäri Espoo hinta – hammashoito hinta

Espoo

Espoo (ruots. Esbo) on kaupunki Uudellamaalla, Suomenlahden rannalla. Sen naapurikunnat ovat Vihti ja Nurmijärvi pohjoisessa, Vantaa ja Helsinki idässä, Kirkkonummi lännessä sekä Kauniainen Espoon sisällä.[7] Espoon väkiluku on 277 375 (2017-08-31-131. elokuuta 2017).[2] Sen pinta-ala on 528,03 km² (2017-01-01-11. tammikuuta 2017), josta 312,29 km² on maata, 17,94 km² sisävesiä ja loput 197,80 km² merta.[1] Espoo on osa neljän kaupungin muodostamaa pääkaupunkiseutua, jonka kunnilla on laissa säädettyinä yhteistoimintavelvoitteina jätehuolto ja joukkoliikenne.[8]HSY vastaa alueen jäte- ja vesihuollosta ja HSL joukkoliikenteestä. Laajempaan Helsingin seudun metropolialueeseen kuuluu Espoon lisäksi 13 Uudenmaan kuntaa.[9] Espoon kaupunkirakenne on vahvasti sidoksissa Helsinkiin ja muihin ympäröiviin kuntiin. Lähes sen koko väestö asuu Helsingin keskustaajaman alueella.

Espoo on väkiluvultaan Suomen toiseksi suurin kaupunki, ja se on kaksikielinen. Espoo on tunnettu myös Nokian, energiayhtiö Fortumin, Angry Birdsin kehittäneen peliyhtiö Rovion sekä useiden muiden korkean teknologian yritysten kotikaupunkina, Nuuksion kansallispuistosta sekä Otaniemen kampusalueesta, jossa sijaitsee Aalto-yliopiston neljä korkeakoulua. Espoossa sijaitsee myös Pohjoismaiden suurin kaatopaikka, Ämmässuon jätteenkäsittelykeskus, johon varastoidaan pääkaupunkiseudun yli 1,1 miljoonan asukkaan ja teollisuuden jätteet.[10]

Espoon maapinta-alasta oli vuoden 2004 lopussa kaavoitettuna hieman vajaa kolmannes. Espoossa on kaupungiksi varsin paljon metsää. Kaavoitetulla alueella metsää on noin 2 000 ha, ja lisäksi on kaavoittamattomat metsäalueet. Espoon pohjoisosissa on useita järviä, joista suurimmat ovat Bodominjärvi, Nuuksion Pitkäjärvi, Pitkäjärvi, Loojärvi, Velskolan Pitkäjärvi, Saarijärvi, Matalajärvi, Siikajärvi ja Lippajärvi.[11] Kaikkiaan Espoossa on 71 järveä.[11]

Espoon alueella on ollut asutusta vähintään 8000 vuotta. Esihistoriallisen ajan asuinpaikkoja tunnetaan kivikaudelta sekä varhaismetallikaudelta. Vanhin Espoota koskeva historiallinen maininta on vuodelta 1431. Espoo itsenäistyi Kirkkonummesta omaksi seurakunnakseen 1400-luvulla.[12] Espoon ensimmäinen kuntakokous pidettiin vuonna 1868 ja ensimmäinen edustuksellinen kunnanvaltuuston kokous vuonna 1910. Espoosta tuli kauppala vuonna 1963 ja kaupunki 1972.

Espoo – BingUutiset Haun tulokset

Espoo kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Espoo sää 7 vrk

Lumisadetta
Tänään

19.1.2018

80%

Lumisadetta
Aamulla lumisadetta. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 80%.

Täysin pilvistä
Huomenna

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Tiistai

23.1.2018

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Lumisadetta
Keskiviikko

24.1.2018

70%

Lumisadetta
Lumisadetta. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 70%. Lumimäärä 3-7 cm.

Sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Sadetta
Sadetta. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SSW, nopeus 25−40 km/h. Sateen mahd: 70%. Sademäärä noin 6 mm.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.