Juurihoito Aura hammaslääkäri Aura suuhygienisti Aura hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Aura suuhygienisti Aura

hammaslääkäri Aura suuhygienisti Aura hampaiden valkaisu Aura Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Aura suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Aura – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Aura suuhygienisti Aura

Suomessa (esim. paikkakunnalla Aura) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Aura / suuhygienisti Aura

Hammaslääkäri Aura / suuhygienisti Aura? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Aura hammaslääkäri Aura hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Aura – suuhygienisti Aura hinta – hampaiden valkaisu Aura – yksityinen hammashoitola Aura – kunnallinen hammashoitola Aura – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Aura – hammaslääkäri Aura hinta – hammashoito hinta

Aura

Aura – BingUutiset Haun tulokset

Aura kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Aura sää 7 vrk

Selkeää
Tänään

11.8.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Viileämpää. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−30 km/h.

Sadetta
Huomenna

12.8.2018

90%

Sadetta
Sadetta. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 90%. Sademäärä noin 12 mm.

Selkeää
Maanantai

13.8.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

14.8.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

15.8.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 21ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Torstai

16.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Perjantai

17.8.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 21ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 60%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.