Juurihoito Asikkala hammaslääkäri Asikkala suuhygienisti Asikkala hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Asikkala suuhygienisti Asikkala

hammaslääkäri Asikkala suuhygienisti Asikkala hampaiden valkaisu Asikkala Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Asikkala suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Asikkala – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Asikkala suuhygienisti Asikkala

Suomessa (esim. paikkakunnalla Asikkala) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Asikkala / suuhygienisti Asikkala

Hammaslääkäri Asikkala / suuhygienisti Asikkala? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Hammaslääkäri Mika MondolinBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Asikkala hammaslääkäri Asikkala hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Asikkala – suuhygienisti Asikkala hinta – hampaiden valkaisu Asikkala – yksityinen hammashoitola Asikkala – kunnallinen hammashoitola Asikkala – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Asikkala – hammaslääkäri Asikkala hinta – hammashoito hinta

Asikkala

Asikkala on Suomen kunta, joka sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa. Kunnassa asuu 8 280 henkilöä.[2] Kunnan pinta-ala on 755,55 km², josta 192,27 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 14,7 asukasta/km². Naapurikuntia ovat Heinola, Hollola, Hämeenlinna, Lahti, Padasjoki ja Sysmä.

Kunnan keskustaajama Vääksy sijaitsee Vesijärven ja Päijänteen välisellä kannaksella. Järviä yhdistää Vääksyn kanava sekä Vääksynjoki. Vääksyn läpi kulkee Päijänteen länsipuolinen valtatie 24 sekä seututie 313:n ja seututie 314:n yhtenäinen väylä. Asikkalan pikavuoropysäkit ovat Tallukka valtatie 24:llä, niin sanottu vanhan Vääksyn tori, joka sijaitsee Vääksyn vanhan keskustan puolella, sekä Asikkalan kirkonkylä ja Kalkkisten tienhaara seututie 314:llä.

Kunnassa toimii evankelisluterilainen Asikkalan seurakunta[7], Suomen Vapaakirkkoon kuuluva Asikkalan vapaaseurakunta[8], helluntaiherätykseen kuuluva Vääksyn helluntaiseurakunta[9] sekä Jehovan todistajien Vääksyn seurakunta[10].

Asikkalassa on 24 henkikirjakylää (tieto vuodelta 1967):[11]Anianpelto, Asikkalan kylä, Hillilä, Iso-Äiniö, Joenniemi, Kalkkinen, Keltaniemi, Kopsuo, Kurhila, Muikkula, Myllykselä, Paakkola, Pulkkila, Pätiälä, Reivilä, Riihilahti, Salo, Särkijärvi, Urajärvi, Vehkoo, Vesivehmaa, Viitaila, Vähimaa ja Vähä-Äiniö.

Asikkala kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Asikkala sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 9PM EET THU until 11PM EET THU

Issued:
22. maaliskuuta 2018 klo 20:23 (GMT)
Expires:
Lumisadetta
Torstai

22.3.2018

80%

Lumisadetta
Lumisadetta. Alin lämpötila -11ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

23.3.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Lauantai

24.3.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lumimäärä 2-3 cm.

Täysin pilvistä
Sunnuntai

25.3.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Maanantai

26.3.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli NNE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%. Lumimäärä 2-3 cm.

Puolipilvistä
Tiistai

27.3.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Muuttumassa kylmemmäksi. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Keskiviikko

28.3.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Muuttumassa kylmemmäksi. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.