Juurihoito Anttola hammaslääkäri Anttola suuhygienisti Anttola hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Anttola suuhygienisti Anttola

hammaslääkäri Anttola suuhygienisti Anttola hampaiden valkaisu Anttola Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Anttola suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Anttola – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Anttola suuhygienisti Anttola

Suomessa (esim. paikkakunnalla Anttola) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Anttola / suuhygienisti Anttola

Hammaslääkäri Anttola / suuhygienisti Anttola? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Anttola hammaslääkäri Anttola hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Anttola – suuhygienisti Anttola hinta – hampaiden valkaisu Anttola – yksityinen hammashoitola Anttola – kunnallinen hammashoitola Anttola – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Anttola – hammaslääkäri Anttola hinta – hammashoito hinta

Anttola

Anttola on entinen Suomen kunta Etelä-Savossa. Anttola liittyi Mikkelin kaupunkiin vuoden 2001 alusta yhdessä Mikkelin maalaiskunnan kanssa. Kunnassa asui 1 890 asukasta vuonna 1999, ja sen pinta-ala oli 363 km², josta vesistöjä oli 29,2 prosenttia. Anttolan naapurikunnat olivat Juva, Mikkelin maalaiskunta, Puumala ja Ristiina.

Mikkelin Anttolassa sijaitsee muun muassa Neitvuori, joka on yksi Etelä-Savon alueen korkeimmista huipuista, sekä kylpylä-hotelli Anttolanhovi, joka sijaitsee Demidoffien aikoinaan puretun kartanon mailla. Kantatie 62 Mikkelistä Imatralle kulkee Anttolan kautta, Anttolan satamaan johtaa Luonterilta 2,4 metrin syvyinen väylä.

Anttola kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Anttola sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 6AM EET SAT until 2PM EET SAT

Issued:
19. tammikuuta 2018 klo 18:50 (GMT)
Expires:
Mahdollisesti lumisadetta
Perjantai

19.1.2018

50%

Mahdollisesti lumisadetta
Yöllä lumikuuroja. Alin lämpötila -6ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Sunnuntai

21.1.2018

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -13ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli SSW ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lumimäärä 2-3 cm.

Lumisadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 70%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.